Win Dominicus-reisgids ‘Albanië’

De kandidaten van het populaire NPO-programma Wie is de Mol reizen dit jaar af naar het prachtige Albanië. Een land in de Balkan, net boven Griekenland aan de Ionische en Adriatische kust, en daar begint hun intensieve zoektocht naar de Mol.

Bij Dominicus weten we hoeveel dit mooie land te bieden heeft: doorkruis het mysterieuze hoogland tussen Valbonë en Theth, dwaal over de eeuwenoude citadel van Krujë en de Kaap van Rodon, daal af in het zieke brein van oud-dictator Hoxha in Tirana’s BunkArt, volg het overwoekerde keienpad van de historische Via Egnatia, ervaar het werelderfgoed van Gjirokastër, Butrint en Voskopojë, laat je culinair verrassen bij Mrizi i Zanave, Huqi en Gjepali, en ontdek hier alle bezienswaardigheden. Genoeg te beleven!

En met de Dominicus-reisgids kun jij óók Albanië verkennen. Wil je hier altijd al een keer naartoe? Dan heb je geluk, want Dominicus trakteert! Doe mee met onze WIDM-winactie en win een Albanië reisgids + een reisgids naar keuze uit ons assortiment.

Winactie

Hoe kun je meedoen?

Vertel ons in de comments wie jij denkt dat de Mol is van dit seizoen van WIDM en maak kans op een Dominicus reisgids Albanië + een reisgids naar keuze uit het Dominicus-assortiment.

  • Volg @dominicusreisgidsen en laat in de comments van de actiepost weten wie jouw Mol is. De post vind je hier.
  • Deel deze post in je stories om extra kans te maken met de #dominicuswidm

 De winnaars zullen bekend gemaakt worden in de stories van @dominicusreisgidsen op 7 maart 2022.

*disclaimer: deze actie is een initiatief van Uitgeverij Dominicus en staat los van het NPO programma Wie is de Mol en hun organisatie.